Industri nyheder

Wafer type sommerfugleventil med elektrisk aktuator

2021-11-17
Wafer Type sommerfugleventil medElektrisk aktuator
1. Den er designet og fremstillet med en ny struktur svejset af en centerlinjeskiveplade og en kortstrukturstålplade. Den er kompakt i strukturen, let i vægt, nem at installere, lille i strømningsmodstand, stor i cirkulation, undgår påvirkning af høj temperaturudvidelse og nem at betjene.
2. Der er ingen plejlstænger, bolte osv., så den fungerer pålideligt og har lang levetid. Den kan installeres i flere positioner og påvirkes ikke af mediets strømningsretning.
brug:
Den elektriske wafer-type hårdt forseglede sommerfugleventil er en ikke-lukket sommerfugleventil, som er meget udbredt i produktionsprocessen af ​​byggematerialer, metallurgi, minedrift, elektrisk kraft og andre produktionsprocesser. Juster mængden af ​​medie.
Strukturelle egenskaber:
Denne sommerfugleventil er designet og fremstillet ved at anvende en ny type struktur svejset mellem en centerlinjeskiveplade og en kortstrukturstålplade. Den er kompakt i strukturen, let i vægt, nem at installere, lille i flowmodstand, stor i flow og nem at betjene. Der er ingen plejlstænger, bolte osv. i karosseriet, pålideligt arbejde og lang levetid. Den kan installeres i flere positioner og påvirkes ikke af mediets strømningsretning.
Wafer Type sommerfugleventil medElektrisk aktuator
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept