Industri nyheder

Installationskrav til excentrisk sommerfugleventil med elektrisk aktuator

2021-11-17
Installationskrav vedrExcentrisk sommerfugleventil med elektrisk aktuator
1. Typeskiltet på den excentriske sommerfugleventil med elektrisk aktuator skal være i overensstemmelse med den nuværende generelle ventilstandard. For ventiler med et arbejdstryk større end 1,0 MPa og en afskæringsfunktion på hovedrøret, bør styrke- og tæthedstesten udføres før installation, og ventilen kan kun bruges, efter at den er kvalificeret.
2. NårExcentrisk sommerfugleventil med elektrisk aktuatorer installeret, skal skiven stoppes i lukket position. Åbningspositionen skal bestemmes i henhold til sommerfuglepladens rotationsvinkel. For butterflyventiler med bypassventiler skal bypassventilen åbnes før åbning. Installationen skal udføres i henhold til producentens monteringsvejledning, og den tunge butterflyventil skal monteres med et solidt fundament.
3. Installationspositionen, højden og indløbs- og udløbsretningen forExcentrisk sommerfugleventil med elektrisk aktuatorskal opfylde designkravene. Bemærk, at retningen af ​​mediumstrømmen skal være i overensstemmelse med pilens retning, der er markeret på ventilhuset, og forbindelsen skal være fast og tæt. Den elektriske sommerfugleventil skal inspiceres visuelt før installation.
4. DenExcentrisk sommerfugleventil med elektrisk aktuatorer lille og let, nem at skille ad og reparere og kan installeres i enhver position. Strukturen er enkel og kompakt, og 90 graders rotationen kan hurtigt åbnes. Driftsmomentet er lille, arbejdsbesparende og let. Strømningsegenskaberne har tendens til at være lige, og reguleringsydelsen er god.
Excentrisk sommerfugleventil med elektrisk aktuator
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept